En blogg om allt eller inget, mäst inget !

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Så blir kärlekslivet i april ( HOROSKOP )

Av Alexander - 30 mars 2010 20:47

Här är månadens kärleks-astro

April bli en härlig kärleksmånad för både Oxen och Kräftan.

Här hittar du hela kärleks-astrot för april månad.

Väduren

Mysiga stunder blir det ganska gott om men gnista saknas. Är du singel lär det inte ändra sig under april. Du delar hellre trevliga upplevelser med folk du känner än du drar in någon ny i ditt liv. För dig som har ett fast förhållande blir det gott om små njutningar och vardagens blir skön, men det händer egentligen inte så mycket och sexlivet blir också ljummet eller rentav obefintligt. Själv fokuserar du också mer på andra saker än på kärlek och erotik. Till exempel vill du gärna förändra ditt boende, möblera om eller till och med flytta.


Bästa chansen: Vädur, Oxe, Lejon, Skorpion.

Bästa stället: I naturen.

Bästa datumen: 12-13/4





Oxen

En härlig kärleksmånad som gnistrar från start till mål! Tur har du, rejält med tur, och inte bara i kärleksfrågor dessutom utan i alla möjliga sammanhang. Detta är en fin månad för resor, affärer, nöjen, kontakter, nya steg i karriären … det enda som inte vill sig riktigt är sport. Om kärleken stöter på ett problem är det troligen ren och skär tidsbrist det handlar om. Dygnet har ju nu bara 24 timmar och du skulle behöva det dubbla för att hinna med alla intressanta alternativ som denna vårmånad lägger framför dig.


Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Lejon, Jungfru, Våg.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 15-16/4





Tvillingarna

I år blir april ingen aktiv månad. Vila och ro präglar det mesta, i alla fall privat. På jobbet kan det vara stressigt. Men dina relationer går in i en stabil, eftertänksam period. Du trivs med att vara på egen hand men du vantrivs inte tillsammans med andra. Fart framåt saknas, att dra igång något nytt känns nästan oöverstigligt och du har dessutom inte lust. Det innebär också att kärlekslivet mest blir vardag och rutiner. Det som händer, händer inom dig. Du ägnar mycket tid åt att fundera över dina egna drömmar och behov.


Bästa chansen: Oxe, Våg.

Bästa stället: På konsert.

Bästa datumen: 25-26/4





Kräftan

Romantik i alla former och vårkänslor i stora lass, det är vad april för med sig i år. Var du inte förälskad innan blir det svårt att undgå att bli det nu. Det finns mer än en sötnos som lockar, och det blir upp till dig att avgöra vilken nivå det skall stanna på – flirt, svärmeri, vårkärlek, allvar. Allt är möjligt. Det enda du behöver tänka på är att inte satsa för rakt på mål. Dina egna känslor kräver romantik och rätt stämning för att inte tappa i intensitet. Har du en partner utan känsla för romantik kanske du måste visa vägen själv.


Bästa chansen: Oxe, Stenbock.

Bästa stället: På bio.

Bästa datumen: 19-20/4





Lejonet

En avig månad väntar. Ibland vill det sig bara inte, och under april behöver du först och främst utrymme för dig själv. Du är i färd med att lära dig mer om vad du verkligen behöver för att vara lycklig, och den processen är inte alldeles smärtfri. Det är också tidsödande. Förstår inte omgivningen detta så kan det bli gott om konflikter och dessutom innebär det att alltsammans tar längre tid. Unna dig egenutymme och ensamtid, det lönar sig får både relationer och sexliv på lite sikt. Även om det gör april till en enformig månad.


Bästa chansen: Vädur, Oxe, Skorpion.

Bästa stället: På jobbet.

Bästa datumen: 26/4, 30/4.





Jungfrun

Våga vara ambitiös, det lönar sig både på jobbet och privat. Du kan uppnå betydligt fler mål än du tror, och dessutom få bort en del irriterande problem som du kanske tidigare betraktat som bestående och omöjliga att göra något åt. Just nu är dina ledaregenskaper extra framträdande, du kan vara enormt övertygande och det är när du själv planerar och genomför saker som det blir precis som du vill att det skall bli. Fel tillfälle att vara blygsam alltså. På kärleksfronten ger det dessutom extra tur att våga lova stora saker.


Bästa chansen: Oxe, Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På resa.

Bästa datumen: 23-24/4





Vågen

Egentligen handlar april mer om familjeliv än om kärlek. Släktband och gemensamma minnen hamnar ideligen i fokus. På kärleksfronten gör du ett frånvarande intryck, särskilt om du har en fast partner. Du har mycket att tänka på helt enkelt. Ett sätt att ändå få lite fart på kärlekslivet är att satsa mer på sex än på dialog. Det fantasifulla eller lite vågade kan hjälpa både för att öka din egen lusta och för att ge ett nytt perspektiv och kanske lite inspiration även i andra sammanhang. Udda ställen för sex kan också ge ny glöd.


Bästa chansen: Oxe, Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: På kurs.

Bästa datumen: 26-27/4





Skorpionen

April blir en kaotisk och sanslös månad från början till slut. Själv kommer du att ändra uppfattning många gånger och kanske också byta partner. Som om det inte räckte händer det ideligen överraskande saker, så du måste göra om dina planer om de skall gå ihop alls. Det gäller inte bara ditt kärleksliv utan också i andra sammanhang som till exempel dina fritidsaktiviteter, dina vänskapsband och din ekonomi. Massor av förändringar sker hela tiden, de flesta till din fördel men månaden blir onekligen stressig ändå.


Bästa chansen: Lejon, Stenbock.

Bästa stället: Utomhus.

Bästa datumen: 1-2/4





Skytten

Kropp och hälsa är ett bra tema för april. Om du koncentrerar dig på vad din kropp behöver så får det positiva följder i många sammanhang. En frisk och utvilad kropp både vill och orkar mer, du får ett jämnare humör, mer lust och glädje och dessutom extra charm. Mår kroppen bra, mår själen bra, och när själen mår bra så märks det genast på din karisma. Dra ner lite på nöjesliv och ambitioner, lyssna ordentligt till kroppen och ge dig själv en nyttig vårmånad så lyfter även kärlekslivet ett par snäpp på lite sikt.


Bästa chansen: Tvilling, Fisk.

Bästa stället: På jobbet.

Bästa datumen: 3-4/4




Stenbocken

En riktig vårmånad väntar, med svärmisk förälskelse, långa ögonkast, romantik och erotik i sköna portioner. Du är exceptionellt charmig och kan själv välja om du skall fylla din tillvaro med nöjen eller kärlek, eller både och. Det är också upp till dig hur seriöst kärlekslivet skall vara. Just nu fungerar det bra att bara leka och ha roligt, men du kan också fördjupa ett förhållande eller till och med ta ett riktigt stort steg. Förmodligen föredrar du dock att hålla alltsammans på en lekfull nivå med gott om sexiga inslag.


Bästa chansen: Kräfta, Jungfru, Våg.

Bästa stället: I parken.

Bästa datumen: 5-6/4





Vattumannen


Sista veckan i april blir riktigt fin och för med sig tur i kärlek. Olyckligtvis blir resten av månaden trasslig, krävande och allt annat än romantisk. Förmodligen har du släktbekymmer att reda ut eller en konflikt att ta tag i som bara inte går att undvika. Det är tröttsamt och det är inte förrän i efterhand som du kommer att se fördelarna med eländet. Under själva april kommer du antagligen att tänka att det hade varit bättre att ligga i ide fram till maj. Håll ut, läget är inte alls lika dystert som det kan te sig på nära håll.


Bästa chansen: Jungfru, Fisk.

Bästa stället: Hos en släkting.

Bästa datumen: 26-27/4





Fiskarna

Härlig vårmånad med massor av chanser att förbättra kärlekslivet. Mest lyckosamt ser det ut för dig som är singel, oavsett om du vill ändra din status eller bara ha lite roligt. April bjuder dig på många olika möjligheter och du njuter också av uppmärksamheten som du får från mer än ett håll. Dessutom är detta en nöjesmånad med många upplevelser. Ett extra plus för dig som gör en resa, helst tillsammans med goda vänner eller med din partner om du har en. En resa innebär många fördelar, bland annat härlig shopping.

 

Bästa chansen: Skytt, Vattuman, Fisk.

Bästa stället: På dansgolvet.

Bästa datumen: 10-11/4











































































 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexander - 23 juli 2011 19:34

Jaha då var man här igen då, som vissa av er vet så har jag varit borta ett tag från detta med blogg o allNä t. Har inte haft tid med att sitta o skriva en massa och vet inte vad jag skulle ha skrivit då. Händer inte så mycket förutom att jag har...

Av Alexander - 31 mars 2011 18:29

Ja ni läste rätt, jag må vara ett svin, idiot, elak och även egoist eller tillockmed MANSGRIS. Men när det kommer på fråga om att jag försörjer min familj så kan jag berätta att jag inte är detta. Jag ser alltid till att min familj har det bra och må...

Av Alexander - 13 mars 2011 13:40

  Helgdagar Gregoriusdagen, förr firad till minne av Gregorius den store (1882 flyttad från 12 mars) Dagens namn I den svenska almanackan Nuvarande – Greger Föregående i bokstavsordning Ernestus – Namnet fanns på dagens d...

Av Alexander - 11 mars 2011 18:04

Ja denna dagen var inge bra alls. Som jag skrev på FB i mårse så var jag inte alls på banan för att åka  o jobba. Lite febrig och mådde skit med värk o annat.   Hur som så började dagen illa då jag skulle såga upp ett dörr hål i en vägg. Så jag b...

Av Alexander - 10 mars 2011 12:09

Då sitter man på jobbet och har middag, ja det är inte så mycket utan bara några mackor med ost och lite kaffe. Men det få ju räcka ska ju inte vara någon lyx att jobba eller. Sitter i Båstad och renoverar FD Arbetsförmedlingen så att Soc kan flytt...

Presentation


Är en vanlig kille som säger det som faller honom in att säga.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Omröstning

Besöker den här bloggen ?
 Ofta
 Ibland
 Nyss kommit hit
 Kommer att besäka igen

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogg Extra


Ovido - Quiz & Flashcards