En blogg om allt eller inget, mäst inget !

Alla inlägg under januari 2010

Av Alexander - 27 januari 2010 22:22

Mina barn e glada min kärring e glad och hela livet känns glatt.

Men man ska inte ropa hej innan ja ni vet vad orkar inte tjata om det, men nu ska ni få höra

Mitt liv och familje liv verkar falla på rätt plats och så, jag har skrivit kontrakt med en bygg herre i Norge och det varar i 16 månader så nu kommer allt att funka bättre och stabilare ekonomi.

Det ska dra igång i mitten på feb och då ska jag ha 10 man på plats i Norge närmare Drammen.

Och vi får hoppas att detta kommer att funka som det ska så jag kan sluta att stressa och vara orolig  i ett, framförallt så jävla irriterad som jag varit dom närmaste åren.

Rättare sagt så har jag varit en ideot mot min familj, så vi får hoppas att detta hjälper oss att ha det bättre.

 

Nu ska jag snart gå till sängs och kolla på tv fast det inte finns något där att kolla på som jag vill, kanske lite morsat på Axess.

Kanske jobbe dag i mon jag har inte bestämt mig ännu får se vad vädret säger och vad min väderstationen Åsa smsar till mig på morgonen.

 

Men hur som haver ska se om jag kan hitta på något att skriva till läsarna i mon som är värt att läsa.

Tills dess får ni ha det lika jävligt som jag.

 

Av Alexander - 27 januari 2010 19:44

Nu ska ni få höra om en jävla sjuk sakhur i helvete människor som denna p-vakt får jobba med det han/hon gör. P-vakten måste haft en tråkig uppväxt eller så får han/hon inget i hemmet   .


En stackars människa fick en P-bot trots att det fanns ett tillstånd och allt för att stå där. Problemet var att det satt ett sådanhär vindrute skydd på och p-lappen syntes inte. Ändå hade bilägaren inte spänt fast skyddet på förar sidan så det skulle vara lätt att bara lyfta upp och kolla under och se att det fanns en p-lapp där.

Bilägaren ringde och frågade varför han/hon fått p-bot och då sa dom att dpm inte kunde se lappen, men ni kunde ju lyft lite på skyddet så hade ni sett den säger ägaren till bilen.

Då får personen ett så sjukt svar, att det är inte vår skyldighet att lyfta på skyddet och kolla det ända vi ska göra som lagen säger är att vi ska skrapa rutan en bit så att p-lappen syns vid en koll.

Då undrar jag vad det är för skilnad med att lyfta lite på ett is skydd än att skrapa lite på rutan så att man kan se lappen .


Så nu kan jag förstå varför alla människor HATAR Lapplisor eller som Gunvald Larsson sägen SLAPPFISOR.

Av Alexander - 27 januari 2010 15:47

Snö snö och mer snö.

Det bara vräker ner här uppe i Torsby, hoppas det håller i sig ett bra tag så vi kommer upp i ca 80-90 cm till innan vintern är över så håller det i sig längre. Det ska ju ligga i nu ett tag så det är inte omöjligt att det snöar hela natten.


Tycker bara synd om dom som ligger ute på vägarna och kör samma sak med lastbils åkarna som har en enorm tidspress att kunna leverera i tid, inte konstigt att det inträffar massa olyckor som kunnats undvika utan denn bestämda tid.


Sen ska vi inte talal om hur illa det är på vägarna, det skottas ju inte direkt som snön kommer uten det ska väntas ett bra tag innan komunen släpper ut plogarna. För det sitter en massa dumma jävlar som ska snåla in på pengar och hoppas på att det ska töa bort .

Här uppe fungerar det inte så, komunen ska ha ett stort + i kanten uppe i landet där snålaste fan inte men ner i södra sverige så e det så. Det är förjävligt att utsätta så många ute på vägarna bara för pengar, gör då som alla andra får göra när det ska fixas något nödvändigt ta ett LÅN innan någon blir skadad för det känar komuerna på med tanke på att en operation kostad ca 250:- i minuten så nu kan ni räkna själva vilken vinst dom skulle göra.


Nej nu har jag inte tid mer så jag lägger väll upp ett nytt inlägg sen HEJ

Av Alexander - 27 januari 2010 12:40

Vaknade lite tidigare än planerat i dag då felefonen ringde i hemmt, fan vad sur man kan bil av sånt.

Har sovit riktigt dåligt på nätterna och så ska man ta en liten sovmorgon innan man kör frugan till jobbet.

Men somdet brukar vara så går inget som planerst.

När jag väl somnat om en stund så ringer en läkare från Torsby som skulle ringa mig vid midda men inte utan kl 08:00

ringer han mig istället. Nåväl efter pratstunden men honnom så insåg jag snappt att jag har fåt ett problem.

Jag vill göra ett litet ingrepp som tar ca 30 min att göra och det har dom slutat med på alla landsting i

i sverige utan man får gå till en privat klinik för att fixa detta.

Nu är det ingen skönhetsoperation som ska göras utan en annan för som som trodde det, visst en sådan operation skulle väll göra mig snygg men inte denna gången.


När jag väl ringt en massa olika kliniker runt om i landet så finner jag en i Halmstad som kan hjälpa mig

inom kort typ 2 feb , Tack och lov.

Sagt och gjort tiden är bokad och nu är det bara att fundera lite till, men va fan jag har gått och funderat i 5år snart

på detta så det är lika bra att bara köra på.

Man kan inte bromsa i en uppförsbacke har en bekant till mig sagt så nu kör vi på bara.


Men det är ju förjävligt att landstinget drar in på alla jävla saker som hela tiden. Snart kan man inte gå till Akuten utan att beställa tid om jag skurit av sig handen.

Äldromsorgen ska vi inte ens prata om nu då blir jag uppriven igen och det vill jag inte.


Nej nu ska jag ta en lur på soffan en halvtimme och sen kommer mina små knott hem och vill ha mat

tills jag skriver igen  ha en bra dag.

Av Alexander - 26 januari 2010 19:36

Hej igen !

Nu e jag riktigt FRUSTRERAD, jag har letat efter en släkting i Australien men inte lyckats så bra. Efter mycket svordomar och gapande på att alla runt mig är knäppa så ringer jag min mormor för att få riktiga uppgifter om efternamn och stad så jag har lite o gå på. Efter en lång stund så säger min mormor att jag ska prata med min mamma som jag gjort ca 50ggr i dag om detta. Då sitter jag som ett frågetecken och frågar mormor varför jag ska ringa mamma, då säger hon att min mamma har mail adressen till dom   . OK jag pratar lite till med mormor och sen säger hej då. Ringer upp min mamma igen och berättar vad mormor sagt till mig i telefon.

Ja visst säger hon glatt, det hade jag glömt ska kolla min mail lista när jag e klar med det jag gör. Jag frågar vad det är hon gör och få till svar sitter på Ebay och handlar lite saker. Vadå handlar saker frågar jag

- Ja du vet får jag till svar

Kan säga att det vet jag inte alls det, men när jag tjatar att hon ska kolla så helt plötsligt säger hon.

- Nä nu får vi lägga på för nu börjar ett tv-program som jag ska se så du får ringa senare typ vid 20:00.

Tror hon att jag e dum eller, då börjar ju för fan navy CIS och sen är det NCIS Los Angeles efter det så ni ser alla ni där ute att jag är frustrerad som fan när inget går som det ska.


Men nu har jag inte tid att sitta här ska göra lite o äta till tvn får se om jag orkar

ringa min mamma igen och skriva mer här i dag.


Om inte så hörs vi säkert i mon.

Av Alexander - 26 januari 2010 10:29

Tja alla där ute.

Idag e jag ledig och det passade mig utmärkt, med tanke på att frugan jobbar och jag och Harry ( hunden ) och 2 katter har hela stället för oss själva  .

Ska städa bilen och fixa lite kommer en kille från Göteborg och kollar på det vid 18 tiden. Hoppas han tar den så jag kan fixa med andra saker sen.

Ska snar åka och kolla på ett jobb i Östmark och ge ett pris på 3st badrum  .

Sitter och undrar om det är något kul som händer framöver men kan inte komma

på något så här på rak arm, jo igår hittade jag en avlägsen syssling tror jag att det är i Australien. Hon var på besök 1984 i Sverige med sin mormor, dom som gick i min klass i Trönninge vet säkert vem det är jag pratar med. Jag har inte haft kontakt med henne sen hon åkte hem igen, men nu så snackar vi lite på FB och hon har det bra.


Nu ska jag göra lite nytta och städa bilen härs kanske senare .

Av Alexander - 25 januari 2010 17:07

Tja alla bloggare.

Nu e det dax igen att skriva lite skit.

Värkar bli en riktigt tråkig kväll men absolut inget på TV. Men det är som vanligt.

Hoppas att det kommer snö nu på onsdag som det är lovat men det blir väl som det brukar, att det hinner dra undan

innan det kommer upp till Torsby. Men det kommer ju inte regn iallafall hoppas jag men det är också som vanligt att det

kommer bar till mig.

Här uppe är det ca -10 och börjar bli klart väder över bergen så det oroar mig lite,Snön har tryckt ihop sig en aning så

så nu e det bara ca 20-25 cm på marken.

Kollar på blocket efter en billig bil men inte hittat en som passar mig just nu, och försäljningen på min Cheva är

som det är ingen höjdare då det finns så många knäppa människor som kommer med skambud och har

dom inget annat att göra så kan dom skita i det.

Nähe nu får det vara nog för en stund så alla där ute hörs sen om jag orkar.


Av Alexander - 25 januari 2010 12:34

Jaha då var man hemma igen efter en dag på sjukan. Lite positivt var det fasst lite jobbigt, hade en lång diskutition med

min läkare ang KASTRERING och det lät bra. Ingreppet är inte så omfattande som jag trodde utan tar bara 15-30min av

min tid så nu är det upp till mig hur jag ska göra. Men man måste få en remiss av läkare sen får man en tid. När man vaknat upp igen utan att få skarp amunution i vapnet så kan man åka hem efter en liten stund. Man behöver inte vara

sjukskriven om man inte vill men som han sa bör man vara hemma 1-2 dagar om man har ett fysiskt arbete och änvänder kroppen som verktyg ( vilket jag gör ) så det kan bli lite längre ledighet då. Men vad får man inte utstå om man ska göra ett sådant ingrepp. Nej nu till det lite roligare, jag har nog fått sålt bilen och ska köpa en ny i mon eller kanske i dag. Detta får vi hoppas på iallafall. Men som man säger man ska inte ropa hej innan man är över ån.

Jaja nu ska jag göra saker för min FRUGA tjatar   på mig hela tiden om saker som hon vill ha gjort, fan jag ska bli kvinna i mitt nästa liv dom bara lägger över allt på mannen. Det spelar ingen råll vad vi män gör så blir det fel   .

Är det inte tjat och gnäll över pengar och räkningar så är det att man inte hjälper till hemma men jag tycker man ska kunna ha mysigt och mycket kvaletets tid när man är tillsammans. Nu tycker ni att jag är LE men inte hon är hemma mer än mig, jag försöker jobba 7dagar i veckan om inget annat uppkommer. Så hon ska vara glad att hon kan ha det som hon har igentligen.

Nej nu får jag inte sitta här och tjata hon ska ha hjälp och det NU.

Så tills vi hörs igen ha en lika jävlig dag som jag .

Presentation


Är en vanlig kille som säger det som faller honom in att säga.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2010 >>>

Omröstning

Besöker den här bloggen ?
 Ofta
 Ibland
 Nyss kommit hit
 Kommer att besäka igen

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogg Extra


Ovido - Quiz & Flashcards