En blogg om allt eller inget, mäst inget !

Alla inlägg under februari 2010

Av Alexander - 14 februari 2010 21:37

Kvinnlig ordlista

"OKEJ":

Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

"FEM MINUTER":

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

"INGENTING":

Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

"GÖR SOM DU VILL" (Med höjda ögonbryn):

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att
kvinnan blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen bli...

"OKEJ GÖR SOM DU VILL" (Med vanliga ögonbryn):

Med detta menar kvinnan:"Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Du kommer få ett "gör som du vill" (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer prata med dig först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.

"DJUP SUCK":

Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som "den onödige".

"LÄTT SUCK":

Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillståndet, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

"DET ÄR OKEJ":

Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

"TACK":

En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

"TACK SKALL DU HA":

Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".

KORSADE ARMAR:

Detta är en gest. Den betyder att hon väntar på att du ska säga nåt annat jättedumt.
Fråga inte vad som är fel, då får du svaret "ingenting" följt av en djup suck.

HIMLAR MED ÖGONEN:

Detta är också en gest. Även denna betyder att hon tycker att du är en idiot. Den följs antagligen av ordet "jaså?". Om du säger att du kan förklara kommer hon att säga "ja, snälla" eller "fortsätt" tillsammans med höjda ögonbryn.
När hon säger OK vet du att du har förlorat. Försök igen efter 5 minuter och du kanske får en kort suck. Om inte, ta dig till närmaste utgång. Det hon tänker är: Ring inte mig, jag ringer dig.

FOTSTAMPET:

Detta kan betyda en av två saker. Ingen av dem är goda nyheter för dig. Det kan betyda
A) varför har du inte kommenterat de här nya söta skorna (och eller pedikyr) som jag just skaffat, för att vara fin för DIG? I detta fall blir det ofta följt av höjda ögonbryn och ibland en hög suck.
Eller
B) hon säger till sig själv: Det känns som att jag alltid stått här. Du tar längre tid på dig att bli klar än min syster innan balen.

Det är mycket möjligt att hon överväger möjligheten att du är metrosexuell, vilket, som alla män vet, är ett dåligt tecken. När du äntligen är klar, eller färdig med vad det än är som får dig att inte fullständigt fokusera på henne, får du ett "tack så mycket".
Diskutera det inte, då kommer hon antagligen att himla med ögonen.

Av Alexander - 14 februari 2010 21:17

Jaaaaaaaa nu är man äntligen framma hemma hos mamma och pappa, fan vad skönt det är att komma fram i tid på kvällen.

Har tagit min kvälls öl och ska snar gå och sätta mig i soffan för snart så börjar min serie som jag ska se på tv400.

Har väntat en vecka på detta nu så vi får hoppas på att de två avsnitten som kommer ikväll är bra.


Vägarna ner från Torsby var bra och fina, lite hala var dom dock men inget märkvärdigt. Lite tafik var det med trotts att det varit svenska rallyt i Värmland så var det inte många som skulle hem ändå.


Men nu är det jobba som gäller i mon och det ska bli skänt att bara få gå för sig själv och lulla i egen tackt som det kommer att bli.


Harry skötte sig fint i bilen som vanligt och han sa inte så mycket utan bara njöt av att få åka med i framsätet och lyssna på musik.

Han och jag var inom MC och köpte lite mat jag tog en big mac oc, och han tog 2 vanliga handburgare och en liten pommes och vanligt vatten till det.


Detta tycker han är roligt att få vara med husse ute på resor och hyss då får han ju god mat och godis helatiden.


Nä nu ska jag och Harry rensa kylskåpet och må bra ett tag.

Tills vi hörs och ses ha det förjävligt alla blogg läsare.


Av Alexander - 14 februari 2010 11:04

Jaha då var det snart dax att bege sig ner i landet, känns rätt så skönt ändå.

Det kommer bli som en liten semester ändå fast man ska jobba, man slipper allt tjat från frugan och gnäll från ungarna =).


Nejdå så farligt är det inte men hursom så ska det bli skönt att komma ner en sväng och säga hej till mamma och pappa samt mina syskon.

Harry tycker det ska bli kul med då han kan leka med alla barnen hos mamma och springa runt och bara dregla så fort det vankas mat ( dregel pelle )


Nä nu så har jag koplat in en sterio i bilen och fixat så det är bara att köra men lite sen är jag allt i tidspalnen.


Man jag får sticka nu om jag ska hinna ner till tvprogrammet som kommer halv tio i kväll. Harpers island på tv400 .


Måste ner till dess men jag vet hur det blir i slutänden, jsg kommer missa en stund det är alltid så.


Nä nu drar jag TJA hörs när jag kopplar upp mig igen.


Av Alexander - 14 februari 2010 00:01

Mäns tankar om kvinnor

Hon har en ofelbar förmåga att stå mellan mig och tv:n. Underläge, en utvisad och tekning. Publiken tjuter av glädje, pucken släpps och allt jag kan se är hennes stora bak.

Hon blev ursinnig en gång när jag gick upp tidigare och lagade frukost åt henne. Hon kallade mig för kontrollfreak. Vem hade gett mig rätten att bestämma att hon skulle äta frukost, än mindre vad hon skulle äta?

Allt mitt är hennes... Jag köper negligéer till henne; hon sover i mina t-shirts. När hon fryser använder hon mina yllesockor, aldrig sina egna. Hon tar mina rakblad som är använda en gång, de helt nya är för vassa. Hon använder till och med mina boxerkalsonger. Jag är ganska frestad att byta till trosor för att se vad som händer.

Hon gör listor. Saker att köpa. Saker att göra. Samtal att ringa. Om det inte finns på en lista blir det inte gjort. En gång, som ett skämt, satte jag upp "sex" på en lista. Stort misstag! Nu måste det finnas med på en lista annars blir det inte gjort!

När hon får en fix idé, finns det inget som kan stoppa henne. Och det blir ingen vila för någon innan det är ordnat. Det är inte så jobbigt när det gäller att baka kakor eller att resa bort på semester. Det jobbiga är när idén är att bygga ett nytt hus, eller att skaffa barn — då kan det bli lite körigt...

Du kan höra henne äta soppa i köket när du själv är i ett annat rum.

Min fru anser att alla borde vara vegetarianer. När vi sitter och äter frågar hon folk hur de kan sitta och äta döda kor, eller om de vet att deras fläskkotletter brukade vara smartare än deras hundar.

Titt som tätt — boom — så är hon en brunett. Nästa gång kommer jag hem till en rödtopp. Jag har faktiskt ingen aning vad hennes naturliga hårfärg är.

Hon kan tänka sig att borsta sina tänder, men inte att gå till tandläkaren. Hon säger att hon inte är rädd för smärtan, hon vill bara inte lämna ut sig till någon som valt att bli tandläkare.

Hon har slutat raka sina ben så folk ska veta att hon är en riktig blondin.

Hennes halva av sängen är den i mitten.

Av Alexander - 13 februari 2010 22:18


Om ni har ett svar så kan ni skriva det i komentarer.

Av Alexander - 13 februari 2010 21:49


Kan ni svaret så lägg in det i komentarer .  

Av Alexander - 13 februari 2010 21:12

Nu är det klart att jag ska ner till Halmstad i mon och göra ett snabb jobb på någon bilverkstad.

Det handlar om att måla hela verkstaden på 2 dagar och fixa lite där.

Men jag är lite orolig för mitt hjulager på vänster sidan det skorrar som fan där.

Bara att hoppas på att det håller ner, så kan jag fixa det där då kunden har en bilverksad.

Han ringde mig idag och frågade om jag hade tid och som det ser ut nu så har jag ju det.

Måste vara hemma till onsdag då matrialet kommer på nästa ställe och så har jag lite med Norge att fixa nästa vecka.

Det är ju inte lång tid kvar tills mina gubbar ska vara i Drammen på ett jobb där.



Av Alexander - 13 februari 2010 20:13

Storbråk i tvättstuga – en förd till sjukhus

Tre togs av polis, misstänkta för grov misshandel

Sex män började slåss efter ett bråk i en tvättstuga.

En far och hans två söner har tagits till förhör och misstänks för grov misshandel.

– De använde en planka och ett långt skohorn, säger polisens talesman Thomas Fuxborg.

Sex män drabbade vid lunchtid samman vid Redbergsplatsen i Göteborg.

– Det är ett bråk som inleddes i tvättstugan för en vecka sedan. Vi har varit på plats vid två tillfällen tidigare, men i dag eskalerade bråket, säger Thomas Fuxborg vid polisen i Västra Götaland.

Bandage

Vittnen tillkallade polis efter att de sex männen började slåss på en garageuppfart på eftermiddagen.

– Två ambulanser var på plats. Jag såg hur en person bars ut på bår med bandage runt huvudet, säger vittnet Isabella Hansen till Aftonbladet.

Grov misshandel

Enligt polisen fördes en person till sjukhus med lindriga skador.

– De var tre mot tre. Två personer hade ytliga skador och behövde inte uppsöka sjukhus, säger Thomas Fuxborg.

Polisen har tagit in en far och hans två söner till förhör.

– Den yngsta sonen är minderårig. De är misstänkta för grov misshandel. Vi har beslagtagit en planka och ett långt skohorn, säger Thomas fuxborg.


Detta verkar vara en Norge historia så sjukt att det knapt är sant.


Rena sandlåde nivån !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Presentation


Är en vanlig kille som säger det som faller honom in att säga.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Omröstning

Besöker den här bloggen ?
 Ofta
 Ibland
 Nyss kommit hit
 Kommer att besäka igen

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Blogg Extra


Ovido - Quiz & Flashcards